fbpx
Woonhuis utrecht

UTRECHT | 2018

Een renovatie project van een bestaand woonhuis uit 2001.
Voor de opdrachtgevers was het al jaren puzzelen qua indeling, creëren van praktische opbergruimte en rust.

Een renovatie project van een bestaand woonhuis uit 2001.
Voor de opdrachtgevers was het al jaren puzzelen qua indeling, creëren van praktische opbergruimte en rust.

Door de compacte ruimtes hebben we een slimme indeling gemaakt die zowel ruimtelijk is en toch veel opberging bied.
De twee hoofdruimtes keuken en woonkamer worden visueel gescheiden door een houten shutter-wand die geborgenheid bied aan de zitbank zone.

Het ontwerp bestaat uit maatwerk interieur onderdelen: keuken, houten shutter wand, TV wandkasten, legplanken en stalen deur.

Voor meer interieur inspiratie
instagram.com/gregodesignstudio