Interieur architect
& Designer

Grego van den Broek is een interieurarchitect die zijn passie voor het ontwerpen van unieke en exclusieve interieurs al meer dan een decennium uitvoert vanuit zijn ontwerpstudio in Breda. Na het behalen van zijn diploma aan de gerenommeerde Koninklijke Hogeschool voor de Kunsten in Mechelen (BE) en de Scuola Universitaria Professionale della Svizzera Italiana in Lugano (CH), richtte Grego zijn eigen ontwerpstudio op en begon hij aan zijn missie om functionele, esthetische en persoonlijke ruimtes te creëren voor zijn klanten.

Met een scherp oog voor detail en een creatief talent voor ontwerp, begint Grego elk project met een diepgaand begrip van de specifieke wensen en behoeften van zijn klanten. Vanaf het eerste schetsontwerp tot de uiteindelijke uitvoering, zorgt Grego en zijn team voor een vloeiende en gedegen uitvoering.

Bent u op zoek naar een interieurarchitect die uw wensen vertaalt naar functionele en exclusieve ontwerpen? Neem dan contact op met Grego Interior Architects.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van interieurs voor woningen, winkels en bedrijven, zowel in Nederland als daarbuiten. Bij ons staat maatwerk altijd centraal, dus aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via Contact.

Of het nu gaat om een kleine interieur aanpassing of een rigoreuze verbouwing, wij leveren altijd maatwerk dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Een eerste afspraak is geheel vrijblijvend, dus laat ons u helpen bij het creëren van uw droominterieur.