Over ons

Interior Architecture Studio

Onze visie

Een interieur ligt dichtbij de mens. Het is een gevoel en sfeer waar je elke dag in wilt thuiskomen en het liefst zo lang mogelijk wilt verblijven. Interieur is als een tweede huid, op maat gemaakt naar jouw smaak en wensen. 

Alles moet kloppen en op de juiste plaats zitten. In het werk van Grego Design Studio vloeien interieur en architectuur samen.

Architectuur brengt een project naar een hoger niveau.

 

Dit werkt krachtig en is zichtbaar in het totaalplaatje. Van een kleine zichtlijn aanpassing tot een complexe bouwkundige ingreep, Grego gaat voor de meest optimale indeling van de ruimte.

 
1. kennismaking

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Of bent u toe aan een nieuw interieur? Dan is het tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Grego Design Studio inventariseert uw wensen en bekijkt de mogelijkheden van de ruimte(s) binnen en buiten. We vragen door tot de opdracht 100% helder is.

4. Uitwerking en begeleiden

Bouwen en verbouwen is een intensieve bezigheid. Grego Design Studio neemt u desgewenst alle zorgen uit handen. U kunt de complete projectcoördinatie aan ons overlaten: van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot planning en oplevering. Zo bent u zeker van uw eigen tijd en hebt u bovendien de garantie dat alles conform uw wensen wordt uitgevoerd. U heeft altijd één aanspreekpunt: Grego Design Studio.

2. Ontwerp

Tijdens een vervolgafspraak presenteren wij u onze ideeën en praktische oplossingen aan de hand van een plattegrond, aangevuld met schetstekeningen, 3D visuals en sfeer ideeën. Desgewenst leggen wij het kostenplaatje aan u voor. Voordat we beginnen, spreken wij met u een vaste prijs af voor het te maken ontwerp werk.

Nieuwgierig geworden?

Neem gerust contact met ons op en wij behandelen uw aanvraag. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Contact: info@gregodesign.nl

3. Opdracht op maat

Bij iedere opdracht horen specifieke wensen, dit maakt iedere opdracht anders. Om tot een optimaal resultaat te komen, werkt Grego Design Studio samen met professionele partners uit de bouw- en interieur branche. Echte vakmensen met kennis die begrijpen waar wij als ontwerp studio naar streven.
Naast de bouwkundige details kijken wij desgewenst ook mee naar passend meubilair en verlichting. Met deze werkwijze komt uw gewenste woning, winkel of bedrijfspand tot stand.