Over ons

Interior Architecture Studio

Onze visie

Bij Grego Design Studio geloven we dat het interieur van een ruimte een reflectie is van de persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners of gebruikers. Onze visie is om een omgeving te creëren die niet alleen mooi en esthetisch is, maar ook functioneel en comfortabel.

We begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we maatwerk oplossingen die perfect passen bij jouw wensen en behoeften.

 

Ons team van interieurarchitecten werkt nauw samen met onze partners: interieurbouwers, aannemers, domotica experts, parketteurs en hoveniers om ervoor te zorgen dat elk detail in het ontwerp klopt en in balans is.

Wij zien interieurontwerp als een combinatie van kunst en wetenschap. Het vereist niet alleen creativiteit en verbeeldingskracht, maar ook technische kennis en praktische vaardigheden om de ruimte optimaal te benutten.

 

Daarom integreren we architectuur in ons interieurontwerp, waarbij we streven naar een naadloze verbinding tussen het interieur en de structuur van het gebouw. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grote bouwkundige ingrepen, we zorgen ervoor dat alles op de juiste plek zit en bijdraagt aan het totaalplaatje.

 

Kortom, ons doel is om samen met onze opdrachtgevers een unieke en persoonlijke leefomgeving te creëren waar ze zich thuis voelen.

1. kennismaking

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Of bent u toe aan een nieuw interieur? Dan is het tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Grego Design Studio inventariseert uw wensen en bekijkt de mogelijkheden van de ruimte(s) binnen en buiten. We vragen door tot de opdracht 100% helder is.

4. Uitwerking en begeleiden

Bouwen en verbouwen is een intensieve bezigheid. Grego Design Studio neemt u desgewenst alle zorgen uit handen. U kunt de complete projectcoördinatie aan ons overlaten: van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot planning en oplevering. Zo bent u zeker van uw eigen tijd en hebt u bovendien de garantie dat alles conform uw wensen wordt uitgevoerd. U heeft altijd één aanspreekpunt: Grego Design Studio.

2. Ontwerp

Tijdens een vervolgafspraak presenteren wij u onze ideeën en praktische oplossingen aan de hand van een plattegrond, aangevuld met schetstekeningen, 3D visuals en sfeer ideeën. Desgewenst leggen wij het kostenplaatje aan u voor. Voordat we beginnen, spreken wij met u een vaste prijs af voor het te maken ontwerp werk.

Nieuwgierig geworden?

Neem gerust contact met ons op en wij behandelen uw aanvraag. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend. Contact: info@gregodesign.nl

3. Opdracht op maat

Bij iedere opdracht horen specifieke wensen, dit maakt iedere opdracht anders. Om tot een optimaal resultaat te komen, werkt Grego Design Studio samen met professionele partners uit de bouw- en interieur branche. Echte vakmensen met kennis die begrijpen waar wij als ontwerp studio naar streven.
Naast de bouwkundige details kijken wij desgewenst ook mee naar passend meubilair en verlichting. Met deze werkwijze komt uw gewenste woning, winkel of bedrijfspand tot stand.