Over ons

Interior Architects

Onze visie

Bij Grego Interior Architects geloven we dat het interieur van een ruimte een reflectie is van de persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners of gebruikers. Onze visie is om een omgeving te creëren die niet alleen mooi en esthetisch is, maar ook functioneel en comfortabel.

We begrijpen dat elk project uniek is en daarom bieden we maatwerk oplossingen die perfect passen bij jouw wensen en behoeften.

Ons team van interieurarchitecten werkt nauw samen met onze partners: interieurbouwers, aannemers, domotica experts, parketteurs en hoveniers om ervoor te zorgen dat elk detail in het ontwerp klopt en in balans is.

Wij zien interieurontwerp als een combinatie van kunst en wetenschap. Het vereist niet alleen creativiteit en verbeeldingskracht, maar ook technische kennis en praktische vaardigheden om de ruimte optimaal te benutten.

Daarom integreren we architectuur in ons interieurontwerp, waarbij we streven naar een naadloze verbinding tussen het interieur en de structuur van het gebouw. Of het nu gaat om kleine aanpassingen of grote bouwkundige ingrepen, we zorgen ervoor dat alles op de juiste plek zit en bijdraagt aan het totaalplaatje.

Kortom, ons doel is om samen met onze opdrachtgevers een unieke en persoonlijke leefomgeving te creëren waar ze zich thuis voelen.

Werkwijze

1. kennismaking

Overweegt u een bouw- of verbouwproject, of bent u toe aan een fris nieuw interieur? Het is nu het perfecte moment voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Grego Interior Architects. Onze eerste stap is luisteren naar uw wensen en het onderzoeken van de mogelijkheden van uw binnen- en buitenruimte. We blijven vragen stellen totdat de opdracht volledig duidelijk is, omdat we samen streven naar een perfect resultaat.

2. Schets Ontwerp

Bij onze vervolgafspraak presenteren we onze schetsontwerpen en praktische oplossingen. Dit doen we met behulp van 2D plattegronden, versterkt door 3D visualisaties, kleur- en materiaalvoorstellen en een moodboard. Voordat we verder gaan, maken we samen met u een vaste prijsafspraak voor onze ontwerpdiensten.

3. Definitief ontwerp

Ons creatieve proces begint met een schetsontwerp dat we tot in de kleinste details uitwerken. We stellen gedetailleerde plannen op voor verlichting, elektra, vloeren en op maat gemaakte interieurtekeningen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles, van sanitair tot deur- en raambeslag en raamdecoratie, mooi aansluit op het ontwerp. De laatste stap omvat het zorgvuldig selecteren van meubilair en decoratie om het project tot in perfectie te voltooien.

4. Samenwerken met Vakmensen

Elke opdracht is uniek, met specifieke wensen. Daarom werkt Grego Interior Architects samen met professionele partners uit de bouw- en interieur branche. Dit zijn echte vakmensen met kennis die begrijpen waar wij als ontwerp studio naar streven. Naast de bouwkundige details kijken wij desgewenst ook mee naar passend meubilair en verlichting.

5. Bouwbegeleiding

Bouwen en verbouwen is een intensieve bezigheid. Daarom biedt Grego Interior Architects ervaren bouwbegeleiders om u alle zorgen uit handen te nemen. Wij verzorgen de complete projectcoördinatie, van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot planning en oplevering. U heeft altijd één aanspreekpunt: Grego Interior Architects, zodat u zeker bent van uw eigen tijd en de garantie hebt dat alles conform uw wensen wordt uitgevoerd.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op en wij behandelen uw aanvraag met zorg. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.