VILLA SDB

Noord-Brabant | 2020

Bij dit nieuwbouw villa project waren wij vanaf het allereerste begin betrokken. Door vroegtijdig mee te denken, konden we indelingen omgooien, ramen veranderen in royale schuifpuien met een prachtig zicht op de tuin en het volledige lichtplan afstemmen op het nieuwe interieur. Waarbij we het belangrijk vinden om te werken met echte natuurlijke materialen.

De woonruimtes, eetkamer en keuken zijn semi-gescheiden door een prachtige kastenwand die zorgt voor een optimale indeling. Aan weerszijde van de kastenwand bevinden zich ranke stalen schuifdeuren met glas die de ruimtes flexibel houden en toch een gevoel van intimiteit bieden.

Ook de woonkamer kan worden afgesloten van de keuken en eetkamer, waardoor de flexibiliteit van de ruimtes maximaal is en je kunt genieten van verschillende activiteiten zonder geluidsoverlast.

In dit project is ons design met vakmanschap van onze partners te zien door op maat gemaakte interieur onderdelen; keuken, kastenwanden en wastafelmeubels.
Elk element is zorgvuldig ontworpen in één geheel.

Ben jij ook opzoek naar een uniek interieur ontwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomhuis!

Voor meer interieur inspiratie
instagram.com/gregodesignstudio

"Iedere ruimte is doordacht in detail"

"vakkenkast met prachtige objecten"

"Verfijnde texturen"