fbpx
Villa RNR

Noord-Brabant | 2019-2020

Stel je voor, een fantastisch vrijstaand woonhuis omringd door een prachtige tuin. Maar toch ontbrak er iets, er was behoefte aan meer leefruimte. Wij hebben de oplossing gevonden met een U-vormige aanbouw die een centrale binnentuin omarmt.

In deze aanbouw hebben we een maatwerk buitenkeuken gerealiseerd met een BBQ haard waar je heerlijk kunt kokkerellen en genieten van lange zomeravonden. Er is een overdekte lounge ruimte waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Het poolhouse met een frisse douche na een duik in het buitenzwembad is een perfecte afsluiting van een heerlijke dag.

We hebben ook de bestaande woonkamer opengebroken en een binnen lounge gecreëerd, waar minimalistische raampuien zonder kozijnen zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Op mooie zomerdagen kun je deze puien volledig openen en genieten van een heerlijk briesje.

Dit prachtige renovatieproject is het resultaat van onze expertise in het ontwerpen van moderne, luxe leefruimtes. Bij ons draait alles om het creëren van een sfeer van rust en comfort.

Als jij ook op zoek bent naar een unieke manier om jouw woning uit te breiden en te transformeren, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het realiseren van jouw droomhuis! 

Dit project was in samenwerking met designer Ron Renette. 
De tuin is ontworpen door Monique Donders van Denkers in Tuinen.

Voor meer interieur inspiratie
instagram.com/gregodesignstudio

"Verfijne details en texturen"