Klassiek Moderne Villa

Noord-Brabant | 2021-2022

Voor een prachtig gelegen, oude klassieke villa hebben we een uniek en warm modern interieur ontworpen. De villa had oorspronkelijk landelijke meubels en een stijl die niet meer voldeed aan de wensen van de opdrachtgever. Tijdens de eerste gesprekken kwam de vraag naar voren om uit te bouwen, omdat er behoefte was aan meer ruimte.

Na een grondige analyse en optimalisatie van de indeling, bleek uitbouwen niet nodig. Wat een verrassing was voor de opdrachtgever dat dit mogelijk was. Zo hebben we een prachtig ruimtelijk ontwerp gemaakt, dat volledig op maat is gemaakt.

We hebben o.a de muur tussen de keuken en kantoorruimte, die zelden werd gebruikt, verwijderd om plaats te maken voor een royale luxe maatwerk woonkeuken. Door deze ruimtes samen te voegen is er veel meer daglicht ontstaan, en hebben we een open en lichte sfeer gecreëerd die alles veel ruimtelijker maakt.

Daarnaast hebben we naast de woonkamer ook een lounge ruimte gecreëerd waar vrienden en familie gezellig kunnen borrelen. Het was een renovatieproject waarbij we niet alleen het interieur, maar ook het meubilair volledig opnieuw hebben samengesteld. We maken dan graag gebruik van een combinatie van merken.

Het resultaat is een prachtig en uniek interieur dat naadloos aansluit bij de wensen van de opdrachtgever. Het warme moderne ontwerp en de slimme indeling maken het tot een oase van rust en comfort.

Ben jij ook op zoek naar een uniek en op maat gemaakt interieur dat jouw persoonlijkheid en levensstijl weerspiegelt? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Voor meer interieur inspiratie
instagram.com/gregodesignstudio

"Verfijne details en texturen"

aan alles gedacht..

In deze sfeervolle woonkamer is ook gedacht aan een mooi plekje voor de kleinkinderen. Die aan een laag dressoir console hun speelgoed en teken-spullentjes kunnen opbergen. En tegelijkertijd is het een mooi rustig meubelstuk dat dient als dressoir voor mooie boeken en een tafellampje.