Herenhuis m

Breda | 2023

De ontdekkingsreis begon met het speuren naar het ideale herenhuis samen met de opdrachtgever, en uiteindelijk ontvouwde zich een schitterend juweel in het hart van Breda. En zo ontstond het Herenhuis-M project.

 

Met behoud van de klassieke elementen en ruimtelijkheid van het herenhuis, hebben we zorgvuldig bepaalde ruimtes aangepakt en een metamorfose gegeven. De keuken en badkamer kregen bijzondere aandacht, waar we sprekende ontwerpen hebben verwezenlijkt die harmoniëren met de klassieke architectuur van het herenhuis.

De entreehal verwelkomt nu met een tijdloze vloer van wit Carrara-marmer, een prachtig natuur product die sfeer en rust uitstraalt.

Met precisie en vakmanschap hebben we elk stuk interieur op maat ontworpen en vervaardigd, samen met onze ervaren interieurbouwer. Het resultaat is een interieur die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt. Hij modern en zij klassiek wat we in balans hebben vertaald.

Design by Grego Interior architects
Verlichting by Grego Interior architects
Meubels by Grego Interior architects
Fotografie by Muk van Lil
Styling: Mart de Graaf

Voor meer interieur inspiratie
instagram.com/gregodesignstudio

Klassiek modern

Dit prachtige herenhuis hebben we volledig gerenoveerd met behoud van klassieke elementen en soms kleine toevoegingen zoals gipsen lijstwerk op de wanden die we zorgvuldig hebben geselecteerd. De houten vloer is hersteld, geschuurd en in de olie gezet. De bestaande tegeltjes vloer in de hal is volledig vernieuwd door een wit marmeren vloer, wat echt perfect past bij het stijlvolle huis. Voor ons mooie elementen om over na te denken en te combineren met een modern interieur.