Monumentaal Herenhuis Breda

Noord-Brabant | 2020-2021

Dit monumentale herenhuis in Breda was in een verwaarloosde staat toen we het aantroffen, volgestapeld met oude meubelen en spullen tot aan het klassieke plafond toe. Maar tussen de rommel en de 5 lagen behang zagen we marmeren schouwen, sierlijsten en intact glas in lood. We wisten dat we terug in de tijd waren gestapt, in 1922 om precies te zijn. En we realiseerden ons dat we hier iets bijzonders van konden maken.

Met veel toewijding en expertise samen met ons bouw-team hebben we dit verwaarloosde huis omgetoverd tot een volledig gemoderniseerde woning, met behoud van klassieke elementen. De marmeren schouwen, sierlijsten en glas-in-loodramen zijn in ere hersteld en vormen nu een prachtige combinatie met het minimalistische interieur design.

Het was een rigoureuze verbouwing, maar het resultaat mag er zijn. Het huis is nu een harmonieuze mix van oud en nieuw, waarbij de klassieke elementen de geschiedenis en charme van het huis benadrukken, terwijl het moderne interieur zorgt voor een eigentijdse uitstraling en comfort.

Dus als je op zoek bent naar een woning met karakter en geschiedenis, gecombineerd met modern comfort en design, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laat ons jouw droomhuis realiseren, ongeacht de staat waarin het verkeert. We gaan geen uitdaging uit de weg en zullen altijd ons uiterste best doen om jouw visie werkelijkheid te maken.

Voor meer interieur inspiratie
instagram.com/gregodesignstudio

"Klassiek minimalist"

"Verfijne details en texturen"