BEACH appartement scheveningen

Scheveningen | 2022-2023

Toen we werden gevraagd om het complete interieurontwerp te verzorgen voor het nieuwbouwproject Lumen, gelegen op de prachtige duinen van Scheveningen, wisten we dat we een uniek en verfijnd ontwerp moesten creëren dat de schoonheid van de omgeving zou benadrukken.

We hebben niet alleen het interieur ontworpen, maar ook de gehele indeling van het appartement. Dit gaf ons de mogelijkheid om elk element van de ruimte perfect op elkaar af te stemmen, waardoor een gevoel van harmonie en balans ontstaat.

Onze visie was om een minimalistisch beachhouse appartement te creëren dat rust en eenvoud uitstraalt, met details op maat gemaakt om perfect bij de ruimte te passen.

Om deze visie te realiseren hebben we ons gericht op het creëren van een zanderige textuurafwerking op de wanden, plafonds en kasten, met de hand aangebracht om een authentiek en natuurlijk effect te bereiken. Hierdoor komen de prachtige details van verschillende houten elementen nog beter tot hun recht.

Het resultaat is een fantastisch strandhuis waar onze opdrachtgevers heel hele jaar door kunnen genieten in een zomers gevoel van luxe. 

Voor meer interieur inspiratie
instagram.com/gregodesignstudio