Appartement Little C

Rotterdam | 2023

Stap binnen in het unieke appartement van Little-C, gelegen in het hart van bruisend Rotterdam. Als gepassioneerd interieurarchitect heb ik met veel plezier dit bijzondere huis ontworpen, met oog voor detail en stijlvol wonen.

Dit appartement verwelkomt je met een overvloed aan natuurlijk licht en een adembenemend uitzicht op de stad. De moderne charme en tijdloze elegantie zijn het resultaat van mijn visie en creativiteit.

De open indeling van de leefruimte is zorgvuldig bedacht om een naadloze overgang tussen de keuken, eetkamer en woonkamer te creëren, waardoor gezellig samenzijn wordt gestimuleerd.

We hebben met veel aandacht hoogwaardige materialen en kleuren gekozen, met comfort altijd als prioriteit. In de slaapkamers vind je rust en sereniteit, dankzij de zachte stoffering en doordachte verlichting die we met zorg heb gekozen.

Elke kamer is ontworpen als een toevluchtsoord van ontspanning. Het ruime balkon biedt een plek om te genieten van de buitenlucht en het bruisende stadsleven vanaf een afstand te aanschouwen. Hier kun je momenten van rust en bezinning ervaren, terwijl je geniet van de dynamiek van Rotterdam.

Als interieurarchitecten combineren we graag eigentijds design met een warme en uitnodigende ambiance.

Voor meer interieur inspiratie
instagram.com/gregodesignstudio