Werkwijze

You are here: Home - Werkwijze

  • Grego Design Studio

 

Werkwijze

1. Kennismaking
Heeft u bouw- of verbouwplannen? Of bent u toe aan een nieuw interieur? Dan is het tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Grego Design Studio inventariseert uw wensen en bekijkt de mogelijkheden van de ruimte(s) binnen en buiten. We vragen door tot de opdracht 100% helder is.

2. Ontwerp
Tijdens een vervolgafspraak presenteren wij u onze ideeën en praktische oplossingen aan de hand van een plattegrond, aangevuld met schetstekeningen en sfeer ideeën.
Desgewenst leggen wij het kostenplaatje aan u voor. Voordat we beginnen, spreken wij met u een vaste prijs af voor het te maken ontwerp werk.

3. Opdracht op maat
Bij iedere opdracht horen specifieke wensen, dit maakt iedere opdracht anders. Om tot een optimaal resultaat te komen, werkt Grego Design Studio samen met professionele partners uit de bouw- en interieur branche. Echte vakmensen met kennis die begrijpen waar wij als ontwerp studio naar streven. Naast de bouwkundige details kijken wij desgewenst ook mee naar passend meubilair en verlichting. Met deze werkwijze komt uw gewenste woning, winkel of bedrijfspand tot stand. 

4. Uitwerking en begeleiden
Bouwen en verbouwen is een intensieve bezigheid. Grego Design Studio neemt u desgewenst alle zorgen uit handen. U kunt de complete projectcoördinatie aan ons overlaten: van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot planning en oplevering. Zo bent u zeker van uw eigen tijd en hebt u bovendien de garantie dat alles conform uw wensen wordt uitgevoerd. U heeft altijd één aanspreekpunt: Grego Design Studio.

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust contact met ons op en wij behandelen uw aanvraag.
Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

Contact:  info@gregodesign.nl

 

 

Back to top