Woonhuis Utrecht

You are here: Home - - Woonhuis Utrecht

Project Description

Een renovatie project van een bestaand woonhuis uit 2001.
Voor de opdrachtgevers was het al jaren puzzelen qua indeling, creëren van praktische opbergruimte en rust.

Tijdens het ontwerp proces werden al vele mogelijkheden onderzocht om tot een passend plan te komen, die aansloot bij de wensen van de opdrachtgevers.

Door de compacte ruimtes hebben we een slimme indeling gemaakt die zowel ruimtelijk is en toch veel opberging bied.
De twee hoofdruimtes keuken en woonkamer worden visueel gescheiden door een houten shutter-wand die geborgenheid bied aan de zitbank zone.

Het ontwerp bestaat uit maatwerk interieur onderdelen: keuken, houten shutter wand, TV wandkasten, legplanken en stalen deur.

Voor meer interieur foto’s:
instagram.com/gregodesignstudio

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op en wij komen snel bij u terug.
Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

Contact:   info@gregodesign.nl

Project Details
Categories:
,
Date:
2019
Likes:
3
Client:
Prive
Credit:
Grego van den Broek
Back to top