SKYLIGHT

You are here: Home - - SKYLIGHT

Project Description

Skylight

Vliegend door gouden wolken naar je favoriete droombestemming onder het genot van zachte strelingen, gegeven door een prachtige steward(ess). Voor velen een machtige fantasie maar voor dit SkyLight exemplaar is het haar gelukkige levensverhaal.

Zo’n 5 jaar geleden werd ze door lieftallige en getrainde KLM handen voor het eerst mee de lucht in genomen. Met stalen houding en gepoetste velgen stond ze zelfverzekerd klaar voor haar een na grootste taak in het leven: mensen dienen op hoogte. Met haar wieltjes van de vloer en volle core in de wolken genoot ze hier met volle teugen van.

Na vijf schitterende jaren verliep helaas het contract van deze trouwe trolley. Ze werd met dezelfde zachte handen in een bejaardenappartement gerold waar ze de gelegenheid had prachtige verhalen te vertellen over de tijd in dienst van KLM.

Uitgepraat en wel, was ze na een tijdje toe aan wat rust en zo geschiedde. De velgen werden opgepoetst, de schroeven aangedraaid en ik gaf haar een nieuw levensdoel. Na vijf jaar tussen de gouden wolken, mag ze nu “shinen” als SkyLight in je interieur.


Bulbs

SkyLight wordt verlicht door vier mooi gevormde bulbs van 95mm doorsnede. De lichtbronnen kunnen gedimd worden voor elke gelegenheid. Hangend aan stof geweven snoeren zweven de globes op speelse wijze door de trolley heen.

Smoke Glass
De toepassing van rookglas geeft een luxe uitstraling en past in iedere setting. (Ook als de lampen uit zijn).

Luxe Behang
De deur van een SkyLight is bekleed met een hoogwaardige kwaliteit behang in dierenhuid print.

Facts
Deze trolley is vijf jaar in dienst geweest van de KLM. Dat wilt zeggen dat ze mee is gevlogen op zo’n 5475 vluchten en afstanden heeft weerlegd tussen de 3 en 4 miljoen kilometers. Trolleys zijn op een speciale manier gebouwd. Zo moeten ze stuk voor stuk tegen een aantal verschillende G-krachten kunnen. Er zijn vele uren en mankrachten nodig om de originele trolley om te bouwen tot een SkyLight: zo robuust zit deze in elkaar. Op de deur van een SkyLight zit het originele slot en KLM logo. Ook kun je de trolley met het bekende ‘rode’ voetpedaal vergrendelen. Daarmee heb je een bijzondere vloerlamp in beschikking.


Prijs EUR 2.225

In onze studio is de SKYLIGHT te bewonderen. Kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken.
Meer weten? Je kunt uiteraard ook online bestellen. Mail dan je bestelling naar: info@gregodesign.nl

Project Details
Categories:
Date:
2018
Likes:
4
Client:
Grego Design Collection
Credit:
Skydale / Savannah Scharroo / Grego van den Broek
Back to top