Woonhuis Dorst

You are here: Home - - Woonhuis Dorst

Project Description

Met de vraag of ik een interieur-en keukenontwerp wilde maken, ging ik in 2012 aan de slag met een leuke familie uit het dorpje Dorst. Hierbij waren een aantal eisen waaronder; veel licht, een open leefkeuken met eetkamer, zicht naar de tuin, een bar en veel kastruimte. Door deze elementen moesten er een aantal bouwkundige veranderingen worden gemaakt in het plan. Zo is de huidige keukenruimte weggebroken
waardoor er één ruimte ontstond tussen woonkamer en eetkamer.

Deze twee ruimtes zijn visueel gezien gescheiden door aan weerszijde twee niskasten te plaatsen.
Dit geeft wat meer geborgenheid maar houd het gehele interieur mooi open. De keuken is verplaatst naar de voormalige speelkamer, die deels open is gebroken en aansluit aan de eetkamer.

Meer weten?
Neem gerust contact met ons op en wij komen snel bij u terug.
Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

Contact:   info@gregodesign.nl

Project Details
Categories:
,
Date:
2012 / 2013
Likes:
11
Client:
Prive
Credit:
Grego van den Broek
Back to top