Werkwijze

You are here: Home - Werkwijze

  • Grego Design Studio

    Grego Design Studio

    U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek..

 

Werkwijze

Kennismaking
Heeft u bouw- of verbouwplannen? Of bent u toe aan een nieuw interieur? Dan is het tijd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Grego Design inventariseert uw wensen en bekijkt de mogelijkheden van de ruimte(s) binnen en buiten. We vragen door tot de opdracht 100% helder is.

Ontwerp
Tijdens een vervolgafspraak presenteren wij u onze ideeën en praktische oplossingen aan de hand van een plattegrond aangevuld met schetsen en sfeer ideeën.
Desgewenst leggen wij het kostenplaatje aan u voor. Voordat we beginnen spreken wij met u een vaste prijs af voor het te maken werk.

Opdracht op maat
Bij iedere opdracht horen specifieke wensen, dit maakt iedere opdracht anders. Om tot een optimaal resultaat te komen, werkt Grego Design samen met professionele partners uit de bouw- en interieur branche. Naast de bouwkundige details kijken wij desgewenst ook mee naar passend meubilair, verlichting en accessoires. Op deze wijze komt uw ideale woonhuis, kantoor of winkel tot stand.

Uitwerking en begeleiden
Bouwen en verbouwen is een intensieve bezigheid. Grego Design neemt u desgewenst alle zorgen uit handen. U kunt de complete projectcoördinatie aan ons overlaten: van ontwerp tot detailtekeningen, van bouwvergaderingen tot materiaaladvies, van planning tot oplevering. Zo bent u zeker van uw eigen tijd en hebt u bovendien de garantie dat alles conform uw wensen wordt uitgevoerd. U heeft altijd één aanspreekpunt: Grego Design.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder om uw idee tot uitvoering te brengen.

 

 

Back to top