Interieurarchitectuur

You are here: Home - Interieurarchitectuur

 • Maatwerk keuken ontwerp

  Maatwerk keuken ontwerp

  een compleet maatwerk ontwerp in high-end uitvoering
 • Maatwerk keuken ontwerp

  Maatwerk keuken ontwerp

  van alle gemakken voorzien naar uw wens en ons advies
 • Grego van den Broek

  Grego van den Broek

  interieurarchitect & meubelontwerper

 

” Wikipedia is kort en bondig als het gaat over de definitie van het woord interieurarchitect. ”Een interieurarchitect (vroeger: binnenhuisarchitect) houdt zich bezig met alle aspecten van het interieur; ruimte-indeling, vorm, licht (zowel kunst- als daglicht), en materiaal. De interieurarchitect geeft vorm aan de leefomgeving. Zijn vakgebied wordt binnenhuisarchitectuur, interieurarchitectuur of ruimtelijke vormgeving genoemd.”

Op zich dekt deze definitie de lading grotendeels wel, maar ik prefereer liever mijn eigen versie. Als interieurarchitect is het mijn doel om bij elke opdracht een passende ruimte te creëren waarin de opdrachtgever zich thuis voelt. Ik streef naar perfectie op het gebied van ruimte, licht, kleur, meubels en de samenstelling hiervan.  

In mijn werk heeft elk element een eigen verhaal die voort zijn gekomen uit het proces dat ik samen met de opdrachtgever doorlopen heb. Alles tezamen leidt tot een interieur waarin vormgeving en techniek tot in de puntjes zijn uitgedacht. De herkenbaarheid en kracht zijn symmetrie en eenvoud die als een rode draad door mijn ontwerpen lopen. Hierbij gaat het vooral om een zo optimaal mogelijke indeling van de ruimte en een sfeer die echt bij de opdrachtgever past.

Dit samen is wat interieurarchitectuur zo ongelofelijk interessant en inspirerend maakt.”

Heeft u interesse om samen met Grego aan de slag te gaan, of wilt u meer weten?  Stuur dan gerust een bericht. Een eerste afspraak is altijd vrijblijvend.

 

 

Back to top